Haal de druk van de ketel 

Als werkende moeder kan de dagelijkse hectiek van een opgroeiend gezin, de drukte op het werk en de sociale verplichtingen behoorlijk intens zijn. Tuurlijk, je doet het allemaal met liefde. Maar heel eerlijk, op dit moment voel je je uitgeput en opgejaagd tegelijk. 
Eindelijk ontspannen, iets voor jezelf doen of gewoon goed slapen – dat zou geweldig zijn!
 Maar dat lukt niet

 • want je hebt een eindeloze lijst van taken en verantwoordelijkheden die je moet afwerken
 • het voelt alsof er nooit genoeg uren in de dag zijn om alles gedaan te krijgen
 • je vindt het moeilijk om ‘nee’ te zeggen en neemt steeds meer op je bordje
 • je hebt het gevoel dat je constant achter de feiten aanloopt 
 • je voelt je zo opgejaagd dat je er alleen maar onrustiger van wordt als je gaat zitten. Dus kies je maar voor doorgaan.

  Kortom je bent overweldigd door alles wat je doen hebt. Je hebt geen overzicht meer waardoor je vast loopt en op dit moment geen mogelijkheid ziet verandering aan te brengen. Je zit met je handen in je haar.

  Als dit je bekend voorkomt, weet dan dat je niet alleen bent. Veel vrouwen staan hierdoor op het randje van een burn-out, zonder dat ze het zelf echt doorhebben.

  Laten we dat bij jou voorkomen
 • In 1,5 uur de druk van de ketel 

  Tijdens de "Druk van de Ketel" sessie verminderen we de grootste druk en creëren we direct meer rust, ruimte én overzicht in je dag. Dit is wat we samen gaan doen:

  • Identificeren waar je de meeste druk ervaart: We bespreken de situaties die jou belasten en waar jij nu de meeste spanning en druk voelt
  • Plan van aanpak opstellen: We maken een concreet plan waarbij je leert waar je ‘ja’ en ‘nee’ tegen kunt zeggen, zodat je minder verantwoordelijkheden op je neemt die niet van jou zijn.
  • Terugleggen van verantwoordelijkheden: We oefenen hoe je verantwoordelijkheid kunt teruggeven aan de juiste personen, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is en de druk op jou vermindert.
  • Grenzen stellen: We gaan in op hoe je gesprekken voert op je werk en thuis om je grenzen duidelijk te maken en te bewaken.
  • Praktische tips voor dagelijkse rust: Je leert effectieve strategieën die je dagelijks kunt toepassen om spanningen te verlichten en je stress niveau te verlagen


  Wat levert het op
  Na 1,5 uur voel je helderheid over je prioriteiten en kun je zelfverzekerd 'nee' zeggen zonder schuldgevoel. Samen hebben we je overvolle agenda doorgenomen en een praktisch plan opgesteld, zodat je direct thuis aan de slag kunt. We hebben de verantwoordelijkheden die je onbewust van anderen hebt overgenomen, teruggegeven waar ze thuishoren. Met simpele technieken die je gemakkelijk thuis kunt toepassen, verminder je de spanning in je schouders. Je zult merken dat er meer tijd en ruimte ontstaat voor jezelf, terwijl de chaos en onrust plaatsmaken voor controle en rust.

  De eenmalige investering om de Druk van de Ketel te halen is slechts € 90. 

  Ben jij die moedige vrouw die voelt dat het tijd is om actie te ondernemen? Dan zijn deze bonussen voor jou!

  Boek je 1:1 Druk van de Ketel sessie NU en geniet van deze extra's:

  • Eén week persoonlijke app support (t.w.v. 75 euro): App mij na de sessie over waar je tegenaan loopt, over twijfelt of wat je lastig vindt in het aangeven van je grenzen en het terugleggen van verantwoordelijkheden. Zodat we samen snel de juiste actie nemen om de druk verder te verminderen.

  • Een 1:1 call van 0,5 uur (t.w.v. 30 euro):  We bespreken de voortgang en vinden praktische oplossingen voor dagelijkse uitdagingen als het gaat over grenzen stellen, energie bewaken, rustmomenten pakken en voor jezelf op komen. Ik help je om concrete stappen te zetten die stress verminderen en tijd en rust opleveren zodat je weer kunt genieten van je dag.

  Boek je sessie om deze waardevolle bonussen te ontvangen!