Gratis gesprek voor Direct Rust

Binnen 45 minuten rust in je hoofd

Het duwtje in de rug

Want is het bestwel spannend. Een stap nemen, hulp vragen. Het anders willen doen terwijl je nu nog geen idee hebt hoe. Ik snap je. Toch is precies deze stap het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven.  


Direct meer rust in je hoofd

Er valt een last van je schouders. Omdat het oplucht als je vertelt wat je kwijt wilt én je draagt het niet meer alleen. We scheppen alvast wat orde in de chaos in je hoofd en je krijgt helder wat je te doen staat. 

Vertrouwen

Na dit gesprek voel je het vertrouwen dat ook voor jou een kalmer hoofd en minder stress haalbaar is. Bovendien vraag je jezelf af waarom je niet eerder een afspraak hebt gemaakt.      Herken jij jezelf hierin? Dan ben je klaar voor een gratis Direct Rust gesprek     


Je hoofd knalt uit elkaar door de malende gedachten. Je voelt je constant opgejaagd en gehaast. Zelfs als je even zit.

Aan het eind van de dag is je to do lijst nog steeds niet normaal lang. Met een onbevredigd  gevoel plof je op de bank. Kapot. Tot niets meer in staat.

Over sporten, tijd voor jezelf, ontspanning, of gewoon eens bedenken wat ook leuk zou zijn om te doen, hebben we het gewoon niet.
Daar heb je de komende 100 jaar toch geen tijd voor.

Je voelt je schuldig en verdrietig. Want ondanks al je harde werk, je zorg voor iedereen en het moois dat er ook in je leven is, kun je in alle eerlijkheid niet zeggen dat je écht gelukkig bent.


Zo vliegen de weken voorbij.

Ondertussen blijf je jezelf wijsmaken dat het constante gebrek aan tijd, het gerace, jouw vermoeidheid, gepieker en het totale gebrek aan tijd voor jezelf er nou eenmaal bij horen in deze tijd.

Maar eigenlijk weet je wel beter en dat frustreert enorm.

Het is tijd voor verandering!


  • vrijblijvend  en 1 op 1,  ongeveer 45 minuten
  • in mijn praktijk in Westzaan, Heemskerk of online
  • we kijken naar waar je op dit moment het meest tegenaan loopt
  • we bespreken wat het eerste is dat je kunt doen om meer rust  te krijgen
  • de praktische tips die je krijgt, kun je meteen zelf toepassen
  • binnen 45 min weet wat je kunt doen. Dat geeft je rust.

Zie ik je snel?