Heb je gewoon een 'beetje' stress? Of ben je overspannen en ga je richting een gevaarlijke burn-out met alle gevolgen van dien?

Kom er achter in de gratis stress test:

✅ Ontdek waar je staat qua stressniveau. Hoe eerder je dat weet, deste sneller je de druk van de ketel kunt halen en ben je onderweg naar een ontspannen leven

✅ De resultaten zijn een goede basis voor een open gesprek met jouw werkgever over mogelijke aanpassingen en ondersteuning op de werkvloer

✅ Ontvang persoonlijke aanbevelingen en strategieën om stress effectief aan te pakken, zodat je een burn-out voorkomt

Meten = weten. Voorkom een burn-out

Dagelijks zie ik werkende moeders in mijn praktijk die zich in een vicieuze cirkel van stress en druk bevinden. Het draaiende houden van het gezin, een eindeloze to-do lijst, prestatiedruk op het werk, het onderhouden van vriendschappen en familiebanden - het lijkt nooit te stoppen. Maar zorgt er wel voor dat ze op het randje van een burn-out terecht komt. Ze heeft het alleen zelf vaak niet door, omdat ze zo in beslag genomen en overweldigd is door alle dingen die ze nog moet doen. Ontspannen of een momentje voor zichzelf komt bijna nooit voor. Als ze al even op de bank zit, hoopt ze dat haar partner niet binnenkomt. Omdat die dan ziet dat ze ‘niks’ aan het doen is. Er hoeft maar iets te gebeuren in haar dagelijks leven, tegenslag, ruzie of gedoe en het hele kaartenhuis stort in.
Klinkt dit bekend? Kom dan in nu in actie en doe de stress test, Met mijn ervaring als stress en burn-out coach en met 10 jaar kennis als HR- en Verzuim Adviseur, geef ik je graag de inzichten die je nodig hebt om stress en overspanning structureel te verminderen, zodat je een burn-out voorkomt.