Gestrest? Overspannen?

 

In 4 maanden ontspannen, bruisend van energie, zin in een nieuwe dag.
Zonder iemand iets te kort te doen of onrealistische veranderingen die niet in jouw leven passen


Krijg je energie terug

Stop met piekeren

Voel je ontspannen

Je kent dat gevoel wel, toch? Alles lijkt op zijn plek: samen met je gezin in het huis wat jullie thuis is, een baan waar je hard je best voor hebt gedaan en een paar echte vriendinnen. Maar ondanks wat klopt in jouw leven, start je elke dag met stress, spanning en een hoofd wat op ontploffen staat.

Je weet wel dat je zo niet langer kunt doorgaan, maar toch is het ontzettend moeilijk om te stoppen. Want er wordt op je gerekend, je gezin heeft je nodig en het is zo druk op je werk. 


Zijn deze symptomen ook van toepassing op jou?

 • het piekeren gaat maar door, ook 's nachts
 • je voelt je constant gespannen, ook als je even zit
 • doodmoe ben je, maar goed slapen lukt niet
 • je hebt een kort lontje en je reageert behoorlijk heftig, terwijl je dat helemaal niet wilt
 • aan het eind van de dag lig je op de bank en komt er niets meer uit je handen
 • je hebt steeds meer last van allerlei fysieke klachten
 • op het werk lijk je het niet helemaal meer te kunnen overzien
 • je maakt meer fouten
 • het huilen staat je nader dan het lachen
 • je hebt het gevoel dat je er geen controle of grip meer op hebt
 • je voelt je schuldig, want je schiet altijd wel ergens in tekort

Stop met overdenken, je gevoel negeren en maar doorgaan.

Het enige dat je daar nu nog mee bereikt
is dat je een vol hoofd, vermoeidheid en stress 
in stand houdt. 

Van je stressklachten af

Wat denk je ervan als dit is hoe jij je voelt binnen 4 maanden?

 • Van uitgeput naar energiek. Slapen is een genot en jouw dag begint rustig, ontspannen en zonder hartkloppingen. 
 • Van een vol hoofd naar overzicht en helderheid. Je agenda vliegt je niet meer aan en van onverwachte wendingen, schiet jij niet meer in de kramp.
 • Van pushen en streng zijn voor jezelf naar zelfwaardering. Je zorgt goed voor jezelf en je straalt weer.
 • Van piekeren van naar kalmte. Onrust en stress trekken je niet meer mee in rampscenario's over wat er zou kunnen gebeuren. Dat maakt het stukken rustiger  in je koppie.
 • Van onzekerheid naar een goed gevoel over jezelf. Je maakt je minder druk over 'wat anderen vinden' en of je het allemaal wel goed doet’. Daardoor kun je de controle steeds beter loslaten en is je dag een stuk relaxter.
 • Van geleefd worden naar ontspanning en tijd voor jezelf. En niet alleen in het weekend of op vakantie. Je daar schuldig over voelen, echt niet!

Wat kun je verwachten?

Bewezen resultaten vertaald naar een praktisch programma. Een op één begeleiding op maat, ondersteund door thuisoefeningen en tools die de stappen van structureel herstel volgen.  

1. Recharge

2. Erkennen

3. Loskomen & afstand nemen

4. Ik 

5.Essentie

6. Freedom

Jouw eigen stress coach in je zak

Specifiek en persoonlijk

Geen one size fits all begeleiding. Maar op maat en persoonlijk. jij en ik, face to face. Gericht op wat jij nodig hebt.


In de praktijk of online

Je bent meer dan welkom in mijn praktijk in Heemskerk of Westzaan. Daar kom je tot rust en hoef je even geen rekening te houden met je gezin. Je kunt ongestoord uitblazen en je hoeft je stem niet te verheffen om je zelf te kunnen horen.  
Online of deels online is natuurlijk ook mogelijk. 

Onbeperkt contact

Je hebt onbeperkt toegang tot mij. We doen dit samen. De hele tijd. Dat betekent dat je ook tussen de sessies door niet alleen bent en jouw ontwikkeling niet stagneert als je ergens tegen aan loopt.


Wat lever het je nog meer op?

Kostbare tijd

Die je nu door je vingers laat glippen met door ploeteren en hopen dat het vanzelf over gaat.  Vrije tijd die je weer beleeft, zonder dat je het gevoel hebt dat je nog van alles moet. Zodat je de rust hebt om echt te luisteren naar het verhaal van je kind. Je bent je weer bewust van kleine dingen die echt de moeite waard zijn.

Duurzame resultaten

Aan symptoombestrijding heb je niks. Wat we doen pakt de oorzaak van je klachten aan met duurzame resultaten tot gevolg. Dus structureel meer rust, tijd voor jezelf en gezond omgaan met stress. Wat we tegenkomen in het leven, weten we niet. Laten we er dan op zijn minst voor zorgen dat jij je sterk en krachtig voelt, zodat je niet meer onderuit gehaald wordt als er dingen gebeuren die onzekerheid of ongemak brengen. 

Goed voelen

Je leert weer goed voelen. Voelen wat goed is voor jou. Dat is iets anders dan je altijd goed voelen. Want dat bestaat niet en dat hoeft ook helemaal niet. Je komt los van hoe het moet, wat anderen van jou denken en wat je totaal geen energie geeft. Zodat je gaat doen wat voldoening geeft én past bij jou. 

Sterker dan ooit

We gaan niet terug naar wie je was voordat je klachten kreeg. We gaan naar de versie van jou die veel verder is. Want jouw klachten zijn leermomenten geworden. De kijk op en de liefde voor jezelf is veranderd. Je staat jezelf toe te doen wat je voelt en eigenlijk wilt. De kennis en tools die je daarvoor hebt gebruikt, mag je voor altijd met je mee nemen.

Hoe ziet het er praktisch uit?

 • eerst een gratis kennismakingsgesprek 
 • 6 sessies verdeeld over 3 tot 4 maanden
 • onbeperkt contact via whatsapp of mail, zodat wanneer je ergens tegen aanloopt, je niet hoeft te wachten tot de volgende afspraak
 • de sessies zijn toegespitst op jou als persoon en jouw unieke situatie. Na elke sessie krijg de inhoud van de sessie en oefeningen per mail zodat je er thuis verder mee kunt oefenen


De investering bedraagt € 735,- incl. btw. 

Veel werkgevers zijn bereid de investering voor gerichte begeleiding over te nemen. Natuurlijk help ik je om dit goed te organiseren.

Wat anderen zeggen

Marlies heeft een warme persoonlijkheid. Ik voelde mij snel bij haar op mijn gemak. Ik heb geleerd hoe ik weer rust kan ervaren en mij kan ontspannen, ook als ik het druk heb! Marike 

De gesprekken zijn als yoga voor mijn hoofd. Ik merk dat de spanning die ik heb, dieper zit dan ik dacht. Tijdens de sessies kan ik ontladen en krijg ik meer ruimte in mijn hoofd. Opgelucht en met vertrouwen loop ik dan de kamer weer uit. 

Ik zie nu dat ik wel heel streng was voor mijzelf en ik kan nu beter omgaan met de hectiek in mijn leven. Daardoor ben ik veel relaxter en geduldiger met mijn kinderen. Evelien

Marlies heeft mij in een moeilijke periode in mijn leven, tijdens een aantal gesprekken zinvolle handvatten gegeven. Door deze gesprekken zit ik weer op het juiste pad, waardoor ik weer in mijn kracht kwam en voor mijzelf kon kiezen. Marlies is bovendien een heel prettig en toegankelijk persoon met veel ervaring. Ze houdt je een spiegel voor waardoor je zelf tot inzichten komt en weer verder kunt. Ik gun iedereen een paar gesprekken met haar!

100% voelt goed garantie

 Ik ben volledig overtuigd van het effect van het de RELIEF methode. Daarom geef ik jou 100% dat voelt goed garantie.
Herstel, ontwikkeling of het anders doen dan wat je altijd al deed is een proces en het kost tijd.
Het is heel normaal dat je niet lineair ontwikkelt of ineens van al je klachten af bent.
Ik vind het belangrijk dat je ondanks dat, met een goed gevoel, door het programma gaat.
De eerste 14 dagen na de bevestiging geef ik je daarom de ruimte om het programma te stoppen. Het volledige bedrag zal dan worden teruggestort. Dus mocht je bedacht hebben, of er geen lekker gevoel over hebben, dan heb je de ruimte om kosteloos te stoppen.
Ik verwacht natuurlijk wel van je dat binnen die 14 dagen actief meedoet en je inspant.