In 3 maanden bevrijd 

 
van nachten lang piekeren, vermoeidheid en stress die je al voelt bij het opstaan


Zonder dat je daarvoor alles uit je handen moet laten vallen of iemand iets te kort doet


Je weet dat ontspanning, minder stress en meer tijd voor jezelf, goed voor je zou zijn. Maar het is zo druk, hectisch en overweldigend in jouw leven dat het bijna onmogelijk voelt om daar zelfs ook maar een beetje bij in de buurt te komen.

 je hebt nergens tijd voor

je hoofd loopt om

 en je bent doodmoe

bovendien

 • blijf je maar piekeren, vooral 's nachts. Echt goed doorslapen zit er daarom niet in
 • voel je constant onrust en spanning, zelfs als je even zit
 • heb je een kort lontje en reageer je behoorlijk heftig, waar je je dan weer heel rot over voelt
 • heb je steeds meer last van allerlei fysieke klachten
 • lijk je het op je werk niet helemaal meer te kunnen overzien en maak je meer fouten
 • kun je slecht ontspannen en staat het huilen je nader dan het lachen
 • heb je het gevoel dat de controle kwijtraakt
 • voel je je schuldig, want je schiet altijd wel ergens in tekort
 • kun je ondanks dat allemaal, maar niet stoppen. Het is alsof je
  geen rem hebtStop met het over denken van steeds hetzelfde, je gevoel negeren en maar doorgaan.

Het enige dat je daar nu nog mee bereikt
is dat je een vol hoofd, vermoeidheid en stress 
in stand houdt. Het is genoeg geweest. 

Vanaf nu, ga je naast alles wat je doet voor je gezin, voor anderen en op je werk, ook doen wat goed is voor jou.

Hoi, ik ben Marlies! Zes jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik had veel last van stress, waardoor ik uiteindelijk overspannen raakte. Ik piekerde veel, sliep slecht en voelde mij de hele dag opgejaagd. Het lukte niet om mijn werk nog goed te doen en richting mijn gezin voelde ik mij constant schuldig en tekort schieten. Ik wilde loskomen uit de greep van alles wat moest, maar niet goed meer lukte. En mij weer krachtig en gezond voelen om veel meer te kunnen doen wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg. 


Maar ik schaamde me voor hoe ik mij voelde en ik vond dat ik het alleen moest oplossen. Door die koppigheid heb ik veel kostbare tijd verloren en ben ik veel 'afwezig' geweest. Omdat ik maar bleef worstelen en door ploeteren en in mijn hoofd op zoek was naar oplossingen.  


Uiteindelijk vond ik een manier die voor mij het verschil heeft gemaakt. 
Vanuit die manier is de unieke RELIEF methode ontstaan. 

Met de RELIEF methode kan ook jij je bevrijden uit de verstikkende chaos. Want je beseft je dat het huidige pad van eindeloos doorgaan, anderen tegemoet komen en doen wat je leegzuigt, jouw eigen welzijn verwaarloost. Je verlangen naar rust en ontspanning groeit, niet slechts als een moment van ademhalen, maar als een levensstijl. Je wilt het constante gepieker stoppen, gespannenheid laten varen en weer de regisseur van je eigen leven worden. Een verandering die je niet alleen fysiek, maar vooral mentaal bevrijdt, waardoor je vol energie, veerkracht en tevredenheid kunt genieten van al het moois in jouw leven.

Zo kan ik je helpen

exclusief en 1 op 1

In mijn op maat gemaakte aanbod op basis van de RELIEF methode krijg je mijn persoonlijke begeleiding mét de meest waarde.

Fysiek in mijn praktijk in Westzaan of online

 


Wat kun je verwachten?

Bewezen resultaten vertaald naar een praktisch programma, ondersteund door thuisoefeningen en tools die de stappen van structureel herstel volgen.  

als je de RELIEF methode onder de knie krijgt dan:


 • Slaap je weer. De hele nacht. Zodat je uitgerust wakker wordt en jouw dagen ontspannen en zonder hartkloppingen beginnen. 
 • Is de chaos en mist uit je hoofd! Daardoor heb je weer overzicht, helderheid en veel meer licht in je dag.
 • Houd je nog steeds van aanpakken, maar met dit cruciale verschil: je weet waar jouw grenzen liggen. Je gaat niet meer tot het gaatje, maar je bewaakt handig je energie niveau. 
 • Cijfer je jezelf niet meer weg
 • Vertrouw je weer op wat je voelt want je hebt geleerd om dicht bij jezelf te blijven. Daardoor weet je ook of je aan het rennen en vliegen bent om een ander te behagen of dat je daar nou werkelijk zelf ook wat aan hebt.
 • Werk je minder hard, maar je komt tot je verbazing erachter dat je heel veel gedaan krijgt
 • Neem je de tijd voor jezelf. Om te ontspannen en leuke dingen te doen. Zelfs als het werk nog niet klaar is. Maar ook om te ontdekken wat écht voor jou van waarde is.
 • Is dat piekeren wel klaar. Je voelt veel meer vanzelfsprekende kalmte. Onrust en stress trekken je dan ook niet meer mee in rampscenario's over wat er zou kunnen gebeuren. Dat maakt het stukken rustiger in je koppie.
 • Heeft je zelfvertrouwen een boost gekregen. Je maakt je minder druk over 'wat anderen vinden' en of je het allemaal wel goed doet’. Daardoor kun je keuzes maken waarvan je niet had gedacht dat je het zou durven.
 • Is geleefd worden verleden tijd. Je hebt weer grip op je dag, zelfs bij onverwachte wendingen.
 • Zijn die vervelende onverklaarbare lichamelijke klachten als sneeuw voor de zon verdwenen.


 Je schuldig voelen dat je hiermee nu eens echt voor jezelf gaat kiezen? Waarom zou je?
Er is ook niemand die het je kwalijk neemt. En weet je waarom niet?

Er staat daar straks een ontspannen en krachtige vrouw, moeder, werknemer, zus, dochter en vriendin.
Precies die vrouw waarvan je weet dat haar kunt zijn. En dat is voor iedereen fijn!

Inmiddels heb ik al tientallen vrouwen, met dezelfde klachten als jij, geholpen met de RELIEF methode. En zij zeggen dit:

⭐⭐⭐⭐⭐
Doortje, 30 jaar

Ik wist niet dat het zo simpel kon zijn. Ik vond het spannend en zag er tegen op, maar al na het eerste gesprek viel er een last van mijn schouders. Door de praktische insteek, kun je direct verschil maken in je dagelijks leven.

⭐⭐⭐⭐⭐

Maaike, 43 jaar

"De gesprekken zijn als yoga voor mijn hoofd. Ik merk dat de spanning die ik heb, dieper zit dan ik dacht. Tijdens de sessies kan ik ontladen en krijg ik meer ruimte in mijn hoofd. Opgelucht en met vertrouwen loop ik dan de kamer weer uit.

⭐⭐⭐⭐⭐

Evelien, 37 jaar

"Ik zie nu dat ik wel heel streng was voor mijzelf en ik kan nu beter omgaan met de hectiek in mijn leven. Daardoor ben ik veel relaxter en geduldiger met mijn kinderen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Moniek, 54 jaar

"Marlies heeft mij in een moeilijke periode in mijn leven, tijdens een aantal gesprekken zinvolle handvatten gegeven. Door deze gesprekken zit ik weer op het juiste pad, waardoor ik weer in mijn kracht kwam en voor mijzelf kon kiezen. Marlies is bovendien een heel prettig en toegankelijk persoon met veel ervaring. Ze houdt je een spiegel voor waardoor je zelf tot inzichten komt en weer verder kunt. Ik gun iedereen een paar gesprekken met haar!"

1. Recharge

2. Erkennen

3. Loskomen & afstand nemen

4. Ik 

5.Essentie

6. Freedom

De voordelen van 1:1 begeleiding

Specifiek en persoonlijk

Geen one size fits all begeleiding. Maar op maat en persoonlijk. jij en ik, face to face. Gericht op wat jij nodig hebt.


In de praktijk of online

Je bent meer dan welkom in mijn praktijk in Heemskerk of Westzaan. Daar kom je tot rust en hoef je even geen rekening te houden met je gezin. Je kunt ongestoord uitblazen en je hoeft je stem niet te verheffen om je zelf te kunnen horen.  
Online of deels online is natuurlijk ook mogelijk. 

Onbeperkt contact

Je hebt onbeperkt toegang tot mij. We doen dit samen. De hele tijd. Dat betekent dat je ook tussen de sessies door niet alleen bent en jouw ontwikkeling niet stagneert als je ergens tegen aan loopt.


Wat lever het je nog meer op?

Kostbare tijd

Die je nu door je vingers laat glippen met door ploeteren en hopen dat het vanzelf over gaat.  Vrije tijd die je weer beleeft, zonder dat je het gevoel hebt dat je nog van alles moet. Zodat je de rust hebt om echt te luisteren naar het verhaal van je kind. Je bent je weer bewust van kleine dingen die echt de moeite waard zijn.

Duurzame resultaten

Aan symptoombestrijding heb je niks. Wat we doen pakt de oorzaak van je klachten aan met duurzame resultaten tot gevolg. Dus structureel meer rust, tijd voor jezelf en gezond omgaan met stress. Wat we tegenkomen in het leven, weten we niet. Laten we er dan op zijn minst voor zorgen dat jouw fundering staat en je veerkrachtig bent, zodat je niet meer onderuit gehaald wordt als er dingen gebeuren die onzekerheid of ongemak brengen. 

Goed voelen

Je leert weer goed voelen. Voelen wat goed is voor jou. Dat is iets anders dan je altijd goed voelen. Want dat bestaat niet en dat hoeft ook helemaal niet. Je komt los van hoe het moet, wat anderen van jou denken en wat je totaal geen energie geeft. Zodat je gaat doen wat voldoening geeft én past bij jou. 

Sterker dan ooit

We gaan niet terug naar wie je was voordat je klachten kreeg. We gaan naar de versie van jou die veel verder is. Want jouw klachten zijn leermomenten geworden. De kijk op en de liefde voor jezelf is veranderd. Je staat jezelf toe te doen wat je voelt en eigenlijk wilt. De kennis en tools die je daarvoor hebt gebruikt, mag je voor altijd met je mee nemen.

Hoe ziet onze samenwerking er praktisch uit?

 • jij en ik, 1:1 in mijn praktijk of online
 • maar eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek 
 • 6 sessies verdeeld over 3 tot 4 maanden
 • onbeperkt contact via whatsapp of mail, zodat wanneer je ergens tegen aanloopt, je niet hoeft te wachten tot de volgende afspraak
 • de sessies zijn toegespitst op jou als persoon en jouw unieke situatie. Na elke sessie krijg de inhoud van de sessie en oefeningen per mail zodat je er thuis verder mee kunt oefenen


De investering bedraagt € 735,- incl. btw

Veel werkgevers zijn bereid de investering voor gerichte begeleiding over te nemen. Natuurlijk help ik je om dit goed te organiseren.

100% voelt goed garantie

 Ik ben volledig overtuigd van het effect van het de RELIEF methode. Daarom geef ik jou 100% dat voelt goed garantie.
Herstel, ontwikkeling of het anders doen dan wat je altijd al deed is een proces en het kost tijd.
Het is heel normaal dat je niet lineair ontwikkelt of ineens van al je klachten af bent.
Ik vind het belangrijk dat je ondanks dat, met een goed gevoel, door het programma gaat.
De eerste 14 dagen na de bevestiging geef ik je daarom de ruimte om het programma te stoppen. Het volledige bedrag zal dan worden teruggestort. Dus mocht je bedacht hebben, of er geen lekker gevoel over hebben, dan heb je de ruimte om kosteloos te stoppen.
Ik verwacht natuurlijk wel van je dat binnen die 14 dagen actief meedoet en je inspant.